Hauptmenü

Companiesامور تجاری

افتتاح و ثبت شرکت در آلمان از طریق سرمایه گذاری
اخذ پروانه اقامت برای متقاضی , همسر و فرزندان
اخذ پروانه کار برای متقاضی و تنظیم اساسنامه شرکت مشاوره در امور عقد قرادادهای تجاری و نقل اتنقال تجهزیات پزشکی بازدید شرکتها و خطوط تولیدی در آلمان و همیاری متقاضیان شرایط متقاضی سن متعادل تجربه کاری سرمایه کافی آشنایی با زبان آلمانی ارایه مدرک زبان در حد آ 1 از آموزشگاه زبان آلمانی وابسته به سفارت آلمان در تهران و یا از کانون فرهنگی اطریش عدم سوء پیشنه کیفری عدم سوء سابقه موارد اقتصادی با ارایه مدرک از بانک مرکزی سلامت جسمی و روح وروان کامل عدم سوءسابقه کیفری اتباعی و اقتصادی در هیچکدام از کشور های عضو اتحادیه اروپا شنگن گذرنامه معتبر عدم فعالیت در کشور های غیر امن عدم فعالیت در امور تحریم های اقتصادی عدم فعالیت های سیاسی و مذهبی عدم وابستگی به ارگان های دولتی و شبح دولتی حداقل مدرک تحصیلی از دیپلم متوسطه به بالا واجد شرایط بوده طبق ماده 38 و 21 قانون اتباع خارجی آلمان فدرال کشور وغیره