Hauptmenü

Ärzteservice امور پزشکان

 دوره های تخصصی و فوق تخصصی پزشکی
اخد پروانه طبابت از استانداری های کشور آلمان
عقد قرارداد کاری با کلینیک های مربوطه
اخذ پروانه اقامت برای متقاضی ، همسر و فرزندان زیر 18 سال
ترجمه رسمی و تائید مدارک پزشکی مطابق بخشنامه استانداریها

 مدارک مورد نیاز
کپی صفحه اول گذرنامه متقاضی و همسر و فرزندان زیر 18 سال
کپی کلیه صفحات شناسنامه متقاضی و همسر و فرزندان زیر 18 سال
کپی کارت ملی و یا کارت هوشمند متقاضی و همسر و افراد زیر 18 سال
اصل وکالتنامه کاری و حقوقی
اصل رزومه به زبان آلمانی بصورت جدول و مستمر
اصل گواهی سلامت صادره توسط پزشکی با جواز طبابت در اروپا

اصل گواهی عدم سوء سابقه از کمیته نظام پزشکی Certtificate of Good Standing
شش قطعه عکس بیومتری
  اصل گواهی عدم سوء سابقه کیفری 
 اصل گواهی اشتغال به کار و اصل ترجمه رسمی به
زبان آلمانی و تایید سفارت آلمان
مدرک زبان آلمانی در سطح ب 2 برای متقاضی و آ یک برای همسر  
از آموزشگاه زبان آلمانی وابسته به سفارت آلمان و یا از کانون فرهنگی اطریش

کپی کارت نظام پزشکی واصل ترجمه رسمی به زبان آلمانی و تایید سفارت آلمان

اصل بورسیه و اصل ترجمه رسمی به زبان آلمانی و تایید سفارت آلمان

اصل پروانه طبابت موقت و یا دائم و ترجمه رسمی زبان آلمانی و تایید سفارت


تعهد نامه کتبی مبنی بر عدم درخواست موازی پروانه کار از استانداری های آلمان

عدم پرونده کیفری تخت پیگیری از سوی دادستانی آلمان در حین تقاضای پروانه طبابت

  توجه
خودداری نمایید A5  ازارائه هرگونه کپی درفرمت
   باشدA4  کلیه کپی ها درفرمت
  جهت عدم ارسال اصل مدارک به زبان فارسی از قبیل پروانه 
طبابت و غیره کپی کلیه مدارک بااصل
برابر است از طریق سفارت المان تایید شود
    کلیه مدارک فارسی زبان باید دارای مهر تاییداصلیت اسناد باشند 
  تماس های تلفنی قبلا از طریق ارسال ایمیل یا پیامک قبلا هماهنگ شود

 از هر گونه اقدام مستقل به دلیل اختلال در روندانجام امور، خودداری
نموده و یا این که قبلاً با ما هماهنگ شود
 

Voraussetzungen

Grundsätzlich wichtigste Voraussetzung ist, dass Sie eine vollständige, abgeschlossene ärztliche Ausbildung nach dem Recht des Staates, in dem Sie die Ausbildung erworben haben, nachweisen können. Weitere Voraussetzungen sind:

  1. (Zuverlässigkeit:) dass Sie sich nicht eines Verhaltens schuldig gemacht haben, aus dem sich Ihre Unwürdigkeit oder Unzuverlässigkeit zur Ausübung des ärztlichen Berufs ergibt,
  2. (Gesundheitliche Eignung:) Sie nicht in gesundheitlicher Hinsicht zur Ausübung des ärztlichen Berufs ungeeignet sind,
  3. (Sprachkenntnisse:) Sie über die für die Ausübung der Berufstätigkeit erforderlichen Kenntnisse der deutschen Sprache verfügen und
  4. (Qualifikation:) eine nach dem Recht des Ausbildungsstaates abgeschlossene ärztliche Ausbildung nachweisen.
  • Nachweis über die abgeschlossene ärztliche Ausbildung
  • Nachweis über Ihre Straffreiheit
  • amtliches Führungszeugnis, nicht älter als 3 Monate (sog. amtliches Führungszeugnis der Belegart -O- zur Vorlage bei der zuständigen Regierung mit dem Zweck: Erteilung der Berufserlaubnis gem. § 10 BÄO)
  • keine medizinischen Anhaltspunkte im Sinne des § 3 Abs. 1 Nr. 3 der Bundesärzteordnung, die einer ordnungsgemäßen Ausübung des ärztlichen Berufs entgegenstehen
  • mit ausführlicher Darstellung des Ausbildungs- und beruflichen Werdegangs
  • über Sprachkenntnisse auf Stufe B2 des Europäischen Referenzrahmens oder ein vergleichbarer Nachweis
  • Ärztliche Bescheinigung
  • Tabellarischer Lebenslauf 
  • Zertifikat eines anerkannten Spracheninstituts
  • Geburts- und ggf. Heiratsurkunde oder einen Auszug aus dem Familienbuch